Zanzu.be - Mijn lichaam in woord en beeld

Volledige Titel: 

Zanzu.be - Mijn lichaam in woord en beeld

Korte omschrijving: 

De website Zanzu is gemaakt door Sensoa, het Vlaams Expertisecentrum voor Seksuele Gezondheid en BZgA (Bundeszentrale für gesundheitliche Aufklärung), het Duits Federaal Agentschap voor Gezondheidspromotie.

U vindt op deze website verschillende interessante thema’s over (Lichaam, Gezinsplanning en zwangerschap, Infecties, Seksualiteit, Relaties en gevoelens, Rechten en wet) in verschillende talen: Albanees, Arabisch, Bulgaars, Duits, Engels, Farsi, Frans, Nederlands, Pools, Roemeens, Russisch, Spaans en Turks.

Sensoa is de officiële partnerorganisatie van het Vlaams Ministerie van Welzijn, Volksgezondheid en Gezin en voert het beleid voor seksuele gezondheid van de Vlaamse Regering uit.

BZgA is een gespecialiseerde dienst in de portefeuille van het Duits Federaal Ministerie van Volksgezondheid. Het is verantwoordelijk voor gezondheidsvoorlichting en gezondheidsbevordering namens de Federale Regering. BZgA is ook een partner van WHO/Europe (World Health Organization - Wereldgezondheidsorganisatie) voor seksuele en reproductieve gezondheid.

De inhoud op deze website werd goedgekeurd door een internationale adviesraad van Europese experten op het vlak van seksuele en reproductieve gezondheid, waaronder ook vertegenwoordigers van de WHO.

Uitgegeven door: 
Zanzu is gemaakt door Sensoa, het Vlaams Expertisecentrum voor Seksuele Gezondheid en BZgA (Bundeszentrale für gesundheitliche Aufklärung), het Duits Federaal Agentschap voor Gezondheidspromotie.

Vragen, suggesties of aanpassingen?

Hebt u vragen of opmerkingen over deze vertaling?
Wenst u aanpassingen aan een invulfiche op maat van uw dienst?
U kunt ons bereiken via vertaalaanvragen@in-gent.be of op 09/ 235 29 60